Det kom rakt in i hjärtat...

Det här av vad som står i början av koranens budskap och det fick mig att inte kunna sluta läsa.

[2:2-4]
DENNA Skrift - här råder inget tvivel - är en vägledning för dem som fruktar Gud och ständigt har Honom för ögonen, dem som tror på [existensen av] det som är dolt för människor, dem som förrättar bönen och som ger åt andra av vad Vi har skänkt dem för deras försörjning och dem som tror på det som har uppenbarats för dig och på det som har uppenbarats före din tid och som har förvissningen att det eviga livet [väntar].

Jag tror på det som uppenbarats för mig...
Jag tror på det som uppenbarats före min tid...
Jag har förvissningen om att det eviga livet väntar...

Till mig som tidigare varit kristen säger denna text till mig att det är min plikt och gå vidare till islam och koranen ska vara min vägledning. Därför kunde jag inte släppa den. Det kom rakt in i mitt hjärta.

Låt Allah subhana wa ta ala förevigt leda mig på den raka vägen!

Kommentarer
Postat av: Beslöjad

Hej syster!Tack för att du tittade förbi i min blogg. Må Allah belöna alla Hans anhängare! Absolut, du har fria händer och får göra som du vill.Ha en bra dag!

2011-07-21 @ 16:37:27
URL: http://beslojad.blogg.se/
Postat av: Linn

Givetvis får du det! Tack så mycket, barak Allahu fik! <3

2011-07-21 @ 22:21:38
URL: http://peaceloveandgod.blogg.se/
Postat av: Amanda

Salem Aliekum!

Jag läste mest om att fasta enligt Mekkas tider på Tasnims blogg http://syster-t.blogspot.com/2011/07/fasta-kortare-dagar-i-skandinavien-del.html. Sen var det för min del en fråga om vad jag tror att jag klarar av, då jag ännu inte konverterat kände jag heller inte lika stor press att fasta till punkt och pricka. Jag jobbar ganska mycket dem två första veckorna under Ramadan och har pga det och att det är min första fasta, samt att det ju är ganska extrema fastedagar detta år för bröder och systrar i Skandinavien, valt att utgå från Mekkas tider. Därmed har jag för en liten stund sedan brutit med vatten och dadlar och även en tallrik youghurt. Skall äta lite soppa när jag kommit till jobbet (jobbar natt). Inshallah kommer det att gå bra för oss alla. :)

2011-08-01 @ 20:10:08
URL: http://nellezoon.blogg.se/
Postat av: Ella

Ramadan Mubarak!

2011-08-05 @ 18:13:32
URL: http://ellavet.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Assalamu alaikum,

tack för länktipset - segpropp som jag är läste jag den tidigare men fick det inte alls att gå ihop, men nu när du skickade den och jag läste gick allt upp för mig, haha.. :sInsha'Allah att Gud leder oss på den rätta vägen nu när han öppnat upp våra ögon.

2011-08-10 @ 08:09:14
URL: http://www.jaghjarta.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0